O tvrtki Attends

Tvrtka Attends vodeći je svjetski dobavljač proizvoda za inkontinenciju za krajnje potrošače i sustav javnog zdravstva, a nudi širok asortiman proizvoda za sve stupnjeve i vrste inkontinencije.

Product Range

Proizvodi su dizajnirani kako bi osigurali:

  • Vrhunsku zaštitu od curenja
  • Suhu kožu
  • Zaštitu od neugodnih mirisa
  • Udobno pristajanje
Tako korisnicima pružaju sigurnost i slobodu za normalan i aktivan život.

 

Neki od značajnih čimbenika stalnog napretka u radu tvrtke Attends su proizvodni pogon svjetske klase, učinkovitost usluga za kupce i logističke podrške, kao i uspješnost usvajanja vodećih tehnologija upijanja koje omogućavaju bogatiju ponudu proizvoda za potrošače i njegovatelje. Tvrtka Attends dio je poslovne grupacije Domtar Personal Care. Kao globalna robna marka upotrebljava rezultate odjela za istraživanje i razvoj poslovne grupacije Personal Care, a osim toga ima i vlastite lokalne odjele za razvijanje proizvoda i proizvodne pogone u Europi i Sjevernoj Americi.

Upravljački sustav europskog proizvodnog pogona u švedskom okrugu Aneby posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 13485 i ISO 14001.

ISO Quality Assured

Jamstvo ISO kvalitete

Upravljački sustav europskog proizvodnog pogona u švedskom okrugu Aneby posjeduje certifikate ISO 9001, ISO 13485 i ISO 14001.

Dry & Discreet Promise

Obećavamo suhoću i diskreciju

Naše obećanje vama: suhi i diskretni proizvodi. Obećanje tvrtke Attends o „suhoći i diskreciji“ (Dry & Discrete) nalazi se i na našim novim pakiranjima i knjižicama.

proDERM

proDERM

Proizvode tvrtke Attends za zdravlje kože testira i odobrava Institut za primijenjeno dermatološko istraživanje proDERM iz Hamburga u Njemačkoj.