Suhoća i diskrecija – naše obećanje vama!

Dry and Discreet

Suhoća

Proizvodi tvrtke Attends korisnike izvrsno štite od curenja i osiguravaju suhoću kože.

Tehnologija jezgre tvrtke Attends temelji se na brzom preuzimanju i upijanju ondje gdje je to uistinu potrebno: na sredini uloška. Zbog toga se ondje nalazi najveća količina aktivnih sastojaka (mekih i superupijajućih materijala). To nazivamo „aktivnom zonom“. Ako na pakiranju ili knjižici vidite jedan ili oba simbola trgovačkih oznaka, možete biti sigurni da su proizvodi dizajnirani u skladu s najnovijom tehnologijom jezgre i korisnicima pružaju vrhunski osjećaj suhoće.

Attends proizvode dizajnira i proizvodi u skladu s najnovijom tehnologijom jezgre. To znači da proizvodi općenito imaju dvostruku jezgru i propusni sloj. Propusni sloj nalazi se ispod gornjeg sloja uloška koji prvi dolazi u kontakt s mokraćom. Pospješuje upijanje mokraće i brzo je raspoređuje u jezgre za pohranu koje se nalaze ispod njega. Propusni sloj raspoređuje mokraću s prednje i stražnje strane uloška, osiguravajući bolju zaštitu od curenja zbog smanjenja količine mokraće na površini uloška. Ima mogućnost preuzimanja mokraće u više navrata uz zadržavanje svojih svojstava upijanja.

Dvostruka jezgra sastoji se od gornje i donje jezgrekoje su izrađene od mekih i superupijajućih materijala. Gornja jezgrasastoji se od veće količine superupijajućih materijala, a manje količine mekih materijala, čime se osigurava bolje upijanje u samom središtu uloška, ondje gdje je to uistinu potrebno. Donja jezgra sastoji se od veće količine mekih, a manje količine superupijajućih materijala te proizvodu omogućava prianjanje i zadržavanje vlage kroz čitavu jezgru.


Diskrecija

Proizvodi tvrtke Attends dizajnirani su tako da pružaju najvišu razinu diskrecije.

Proizvodi tvrtke Attends vrlo su diskretni zahvaljujući važnosti koja je dana tehnologiji jezgre: ako jezgra obavlja svoj posao, nema potrebe za velikim proizvodima i prekomjernom količinom materijala.

Zbog toga su proizvodi tvrtke Attends općenito maleni i vrlo tanki: aktivna zona u kojoj su koncentrirani meki i superupijajući materijali jezgre znači da debele proizvode možemo poslati u povijest. Slike prikazuju proizvode koji su dizajnirani tako da pružaju istu razinu zaštite za urinarnu inkontinenciju. Attends Soft dizajnirali smo u skladu s modernom tehnologijom s dvostrukom jezgrom, a Attends Contours je proizvod tradicionalnog, većeg oblika.

Proizvodi tvrtke Attends diskretni su kad ih upotrebljavate, nosite sa sobom, ali i odbacujete nakon upotrebe. Povrh toga, zahvaljujući diskreciji proizvoda tu su i pametna, manja pakiranja s brojnim prednostima, od manjeg zauzeća prostora u putnim torbama ili ormarima do manje količine krutog otpada prilikom odlaganja proizvoda, ali i ambalažnog materijala.

Drugi važan aspekt diskrecije je upotreba boja i grafike. Tvrtka Attends pomoću boja i grafike na svojim proizvodima pomaže pri njihovoj identifikaciji, ali ih upotrebljava minimalno radi osiguravanja diskrecije.

Naposljetku, svi proizvodi tvrtke Attends imaju i prirodnu zaštitu od neugodnih mirisa koja smanjuje opasnost od neugodnih mirisa, bez umjetnih aditiva poput parfema. Superupijajući polimeri u jezgri proizvoda zadržavaju mokraću i vežu na sebe amonijak. Osim toga, pH proizvoda s tehnologijom brzog sušenja ostaje nizak, čime je onemogućeno brzo razmnožavanje neželjenih bakterija.

Takvom kombinacijom sprječava se pojavljivanje neugodnih mirisa. Označena je sljedećim simbolom:

Kombinacijom dizajna, odabranih materijala i prirodne zaštite od neugodnih mirisa, Attends održava svoje obećanje o diskreciji.